hits

tyralovise

Herregud, nå drar jeg!

 • Publisert: 31.08.2017, 05:35
 • Kategori: Blogg
 • Nå har jeg kommet meg til Gardermoen og flyet går om en halv time!

  Pappa kjørte meg til flyplassen kl 0300 i natt, så jeg kom meg vel frem og fikk sagt hade til han også.

  Da jeg skulle sjekke inn bagasjen var jeg heldig og møtte et veldig hyggelig par som pratet litt og holdt meg med selskap helt til jeg satte meg for å vente. Bagasjen sjekket inn akkurat på max-vekt, så det var litt flaks...

  Jeg har ikke sovet noe i natt. Hadde litt for mye å gjøre på dagen i går før jeg dro. Jeg sa hade til mange herlige mennesker som jeg kommer til å savne kjempemye, og følte ikke at jeg var spesielt trøtt da kvelden kom. Det er mange følelser og forventninger som går gjennom hodet og kroppen, så ble liksom ikke trøtt. Satser på at jeg får sove litt på flyet.

 • Publisert: 31.08.2017, 05:35
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • EN UKE TIL AVREISE!

 • Publisert: 24.08.2017, 19:21
 • Kategori: Blogg
 • I dag er det en uke til jeg er i Spania. Herregud! Nå begynner det å nærme seg. 

  Når jeg nå skal flytte ut, velger jeg å gjøre det skikkelig. Jeg bor fremdeles hjemme hos mamma og stefaren min, men om en uke flytter jeg til Spania og må stå ordentlig på egne ben for første gang, i et helt annet land! Jeg har aldri bodd ordentlig alene, og nå skal jeg teste det i et annet land hvor jeg ikke kjenner noen, med en annen kultur og en helt ny jobb som jeg ikke har prøvd før. Dette blir mye inntrykk, mange nye opplevelser og ikke minst mange nye erfaringer jeg kan ta med meg videre. Det begynner å gå litt opp for meg, men det går nok enda mer opp når jeg kommer til flyplassen på torsdag.

  Soverommet skal pakkes ned og jeg er i full gang. Nå består det av flytteesker, kofferter og klær overalt. Søstera mi skal flytte inn der når jeg flytter ut, så alle ting (bortsett fra møblene) skal ut. Jeg ser nå at det er utrolig hvor mye jeg har klart å dytte inn der. 

  Selv om jeg føler at jeg begynner å bli klar for å flytte for meg selv tror det blir veldig stille å bo alene i forhold til hva jeg er vandt til. Jeg er jo eldst av 4 søsken, og vi bor sammen med en oversosial mor og stefaren vår, så i tillegg til at vi er ganske mange som bor her fra før har vi også en del besøk. Her skjer det jo noe HELE TIDEN. Der nede kjenner jeg jo INGEN, så det blir nok en ganske stor overgang fra hva jeg er vandt til. 

   

   

   

 • Publisert: 24.08.2017, 19:21
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Er kampsporten historie?

 • Publisert: 02.08.2017, 21:31
 • Kategori: Blogg
 • De fleste som kjenner meg eller vet hvem jeg er vet at jeg har trent flere typer kampsport, og at det i flere år har vært noe som har betydd veldig mye for meg. For et par år siden var det mye som gjorde at jeg mistet "piffen", og jeg byttet kampsport-senter, så det endte med at jeg begynte å trene i Oslo. Det var mange grunner til det, men sånn ble det, siden det var det nærmeste alternativet utenom der jeg trente fra før. Det siste året har det vært veldig vanskelig å skulle trene så langt unna som i Oslo, siden jeg har jobbet tredelt turnus i jobben jeg har hatt det siste året. Det vil si at jeg bytter på med å jobbe dag, kveld og natt, og dette gjør det veldig vanskelig å kunne stille opp kontinuerlig på treninger. Det er ikke akkurat noe system i når jeg jobber hvilken vakt, så det blir veldig vanskelig å planlegge treninger som er oppsatt til en fast tid, med mindre jeg selv setter det opp. Når det blir så lite kampsport-treninger som nå så blir det vanskelig å se progresjon, og da er det lett å droppe de treningene man faktisk får dratt på også, og man ender opp som støttemedlem. I vår hadde jeg eksamen, og etter det har jeg dessverre ikke vært på en eneste kampsport-trening. 

  Kampsporten var en stor del av livet mitt, spesielt i det jeg begynte å trene det. Da jeg stilte på første trening visste jeg ikke at det skulle bli så viktig for meg at jeg stilte på alle treninger fremover. Jeg gikk fra å ikke trene noe til å plutselig trene kampsport 12 timer (8 økter) i uka i tillegg til annen trening i helgene. Jeg gikk min første konkurranse kun noen måneder etter at jeg begynte å trene, og tok min første medalje allerede da. 

  Jeg fikk være med å pusse opp nye lokaler da den gamle klubben flyttet og lagde eget senter. Det å få være med på oppvisning da vi skulle vise frem klubben vår var veldig morsomt, siden idretten var noe jeg virkelig brant for.

  Da jeg begynte på videregående valgte jeg å gå idrett med submission wrestling som toppidrett. Da fikk jeg trene spesifikt inn mot idretten i toppidrettstimene. Jeg måtte konkurrere for å kunne få vurdering i faget. Jeg konkurrerte en del for noen år siden, og har tatt en del medaljer gjennom disse konkurransene. 

  For tiden blir det lettest og mest praktisk å trene på et vanlig treningsstudio der jeg trener styrke. Jeg kan dra dit akkurat når det passer meg og det er mye kortere dit enn til kampsportsenteret slik at det ikke blir så mye unødvendig bruk av tid på reise. Dessverre er det slik at tiden ikke strekker til, og slik det har vært det siste halve året har jeg ikke hatt mulighet til å trene så langt unna. Jeg håper absolutt på å komme meg tilbake på matta, og det hadde vært helt perfekt om jeg finner et sted i Spania som kan gi meg den muligheten.    

 • Publisert: 02.08.2017, 21:31
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer