hits

tyralovise

ÆÆÆSSJJ!!!

 • Publisert: 09.09.2017, 17:24
 • Kategori: Blogg
 • I går kveld var jeg hos en kollega og bare skravlet. Da jeg kom hjem igjen skulle jeg inn på vaskerommet og sette inn varmtvannssprederen, siden jeg skulle dusje. Da jeg gikk inn der lå det en kakerlakk på ryggen på gulvet å sprellet.. Jeg så ikke at det var en kakerlakk, og trodde det var en siriss eller noe, så etter 2-3 forsøk fikk jeg drept den og kastet den i do. 

  I dag da jeg stod opp kom huseier og en annen fyr og fikset dusjen min. Det har vært en pakning som har vært borte, så den har sprutet vann ut fra rett under skjøten på slangen. Litt håpløst at den spruter vann i øyet mitt når jeg vasker håret og sånn. Eiendomsmegleren sa at dette skulle fikses på onsdag, så det var på tide at det ble fikset i dag... Huseieren snakker bare spansk, så det er noe kommunikasjonsproblemer da hun kom å skulle se på dusjen. Jeg skjønner en del av hva hun sier, men har vanskelighet med å uttrykke meg selv. Dusjen er ihvertfall i orden nå, og jeg tenkte ikke så mye på kakerlakkproblemet mitt. 

  Så gikk jeg på stranda. Det er litt overskyet, så var ikke så mye sol å nyte. Da jeg kom hjem og skulle inn på vaskerommet og sette inn varmtvannsprederen igjen så jeg at det var en kakerlakk i dørkarmen, skrek jeg ganske høyt og løp 3-4 skritt bakover. ÆÆÆÆSJ!! Så gikk jeg fort tilbake til vaskeromsdøra og smalt den igjen, men den døde selvfølgelig ikke av den grunn.. Jeg gikk på butikken, kjøpte kakerlakkspray og så ringte jeg eiendomsmegleren og forklarte situasjonen. Han sa han skulle ringe rundt og ta tak i problemet. Da jeg kom hjem til leiligheten sprayet jeg dørkarmen inn til vaskerommet før jeg åpnet døren og sprayet den ned, men den var ganske kjapp og stakk unna.. Til slutt fikk jeg sprayet den ned så den døde. Jeg sprayet deretter dørkarmer og vinduskarmer. HVA FAEN GJØR JEG NÅ!??? JEG KAN JO IKKE BO HER!! ÆÆÆÆSJ!!!

   

  Begge to var på størrelse med tommelen min, kanskje den siste var noe større. Det er ganske ekkelt, og jeg er litt usikker på hvor jeg skal sove i natt. Satser på at eiendomsmegleren snart ringer meg opp igjen så jeg får orden i dette... 

 • Publisert: 09.09.2017, 17:24
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Alexandra Andersen

  09.09.2017 kl.19:20

  Æsj, noe så guffent. Tror ikke jeg hadde lagt meg til å sove med det første!

  Tyra Lovise

  10.09.2017 kl.16:56

  Alexandra Andersen: Sov borte i natt, så får jeg se hva jeg gjør til natta :o

  Renate

  10.09.2017 kl.08:45

  Fysj, skikkelig ekkelt :( Håper det ble ordnet, Tyra ;)

  Bea

  10.09.2017 kl.12:51

  Du får løpe ut og kjøpe en boks og putte dem oppi, så får du servere en god delikatesse til huseier ;) Kanskje hun skjønner du har ett problem i leiligheten :P

  Tyra Lovise

  10.09.2017 kl.16:57

  Bea: Haha, æsj :P

  Skriv en ny kommentar