hits

tyralovise

Første dag i nytt land

 • Publisert: 01.09.2017, 11:35
 • Kategori: Blogg
 • Første dagen er over, og andre dag er i gang! Vi hadde 37 grader i går, så det var ganske varmt, veldig deilig. 

  Det er kjempefint her! I går gikk dagen i veldig mye forskjellig, og jeg følte den var utrolig lang, siden jeg ikke fikk sove mer enn en time på flyet. De jeg møtte på Gardermoen satt også ved siden av meg på flyet, og ble "barnevakter" for meg nesten helt til jeg møtte salgssjefen, siden jeg ikke var kjent og ikke fant frem alene.. Haha. De var veldig hyggelige og holdt meg med selskap hele veien.

  Jeg landet 10.10, og salgssjefen møtte meg og kjørte meg til kontoret. Der satt vi i et par timer og ble litt kjent mens jeg ventet på eiendomsmegler. Så dro vi og så på leilighet og jeg flyttet inn. Jeg snakket med noen i absolutt hele går, for mange ville se hvordan jeg bor og hvordan det er her. Jeg gikk meg også bort her et par ganger. Haha, fort gjort når man ikke er kjent.

  En kompis av meg kjenner en dame som heter Nina, som bor her nede. Hun møtte meg i går kveld og hjalp meg så jeg fikk kjøpt sengetøy. Det var utrolig snilt!

  Jeg bor omtrent 3 minutter gangavstand fra stranda og 10-15 minutter fra jobben. Leiligheten ligger ganske sentralt, og jeg er ganske heldig og bor i en gate som er litt rolig. 

  Til nå har jeg ikke tatt et eneste bilde etter at jeg gikk av flyet, siden jeg har hatt noen på telefon konstant. Jeg skal få tatt litt bilder så dere får se hvordan jeg har det! 

 • Publisert: 01.09.2017, 11:35
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Anne Brita & Jan Erik

  01.09.2017 kl.12:46

  Godt du skriver litt her :-)

  Vi må jo vite du har det bra snuppa :-)

  Tyra Lovise

  01.09.2017 kl.16:20

  Må prøve å skrive litt her innimellom ;) Det har jeg :D

  Skriv en ny kommentar